01

01

Consultanta O echipa de specialisti va stau la dispozitie pentru consultarea si selectarea echipamentelor HORECA care sa sadisfaca in totalitate nevoile si asteptarile tale.
02

02

Proiectare Livram proiecte complete de amplasare a echipamentelor si mobilierului si planuri de utilitati pentru executarea instalatiilor de apa, canalizare, electrice, ventilatie, alimentare cu gaz sau abur tehnologic.
03

03

Instruire si scolarizare personal Belfix ofera instruire si scolarizare pentru toate echipamentele comercizate.
04

04

Montaj si punere in functiune Tehnicieni cu experienta asigura montajul rapid si punerea in functiune a echipamentelor horeca si frigorifice garantand functionarea in parametrii optimi si conditii maxime de siguranta.
05

05

Revizii periodice Pentru o buna functionarea a echipamentelor oferim servicii de revizii periodice, testand periodic parametrii de functionare, constantam eventualele neconformitati si prevenim aparitia problemelor inainte ca acestea sa devina costisitoare.
06

06

Furnizare piese de schimb Avand propriul sau depozit de piese de schimb furnizam piese de schimb originale pentru echipamente horeca si frigorifice la cele mai bune preturi si in cel mai scurt timp.
TOP